Velkommen hos din godkendte Tæt Tag Derbigum entreprenør

Som godkendt Tæt Tag Derbigum entreprenør løser vi alle typer opgaver indenfor nylægning og reparation af tagpap og membraner.

Vi er en del af et landsdækkende netværk af godkendte Tæt Tag Derbigum tagdækkere med et stort produktkendskab, mange års erfaring og faglig stolthed.

Vores arbejde tager sit udgangspunkt i vores Tæt Tag koncept, der bygger på fire grundsten, nemlig:

Derbigum – markedets bedste valg af tagpap
Godkendelse – Godkendte entreprenører med uddannelse
Kvalitetskontrol – Central kvalitetskontrol
Garanti – Garanti for at vores arbejde holder i mange år

Tilsammen sikrer det dig en økonomiske fordelagtig løsning og et Tæt tag, der holder i mange år frem.

Kontakt os for et gratis tageftersyn eller et uforpligtende tilbud på din tagdækningsopgave.

Fri-Tag A/S er medlem af Danmarks stærkeste landsdækkende netværk af selvstændige tagdækkere. Det hedder Tæt Tag Danmark. Vi har speciale i nybygning og renovering af grønne tagpap-løsninger, flade tage og hældningstage med tagpap. Så hvis du skal have noget skåret ud i pap, ja så er det er os du skal have fat i.

Vi har specielt fokus på miljørigtige og bæredygtige tagløsninger. Vores cradle-to-cradle filosofi sikrer at der er tænkt miljø i alle led. Lige fra råvarer, produktion, anvendelse til genbrug.

Vores autoriserede tagdækkere er blandt branchens dygtigste og bedst uddannede. Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 20 års produktgaranti. Derfor kan du altid være helt sikker på at have dit på det tørre, når du vælger Fri-Tag A/S.