Glatdækning

Glatdækning er den traditionelle tagpapdækning, der ofte bliver brugt på tagflader som ikke er synlige. Efterhånden er glatdækningen dog blevet en populær løsning, da den også er pæn på synlige tagflader med hældning.

Listedækning

Listedækning er den klassiske og populære løsning, der med sine vertikale linjer fremhæver bygningen og giver den et flot arkitektonisk udtryk. Metoden bliver mest brugt på nybyggeri, og oftest hvis taget har en hældningsgrad på 6 og opefter. Den kan også bruges til renovering af tage med hældning.

Shingles

Shingles er en flot og let vej til skifertagets udtryk. Det er enkelt at lægge, og Shingles giver taget en flot struktur med dets karakteristiske mønstre. Shingles lægges på tage med en hældningsgrad på 11 og opefter.

Efterisolering og faldopbygning

Lad os isolere og/eller efterisolere dit tag – vores løsninger er overlegne, idet kuldebroer minimeres. Derved kan indgreb i eksisterende konstruktioner ved efterisolering ofte undgås. Afvanding af tage med bagfald kan udføres med kileskårende isoleringsopbygninger.

Service og vedligeholdelse

Hvad angår service og vedligeholdelse, tilbyder vi en individuel aftale for både private og erhvervskunder. Aftalen omfatter gennemgang af tagflader, kantinddækninger mm. minimum én gang i året.

Derudover tilbyder vi reparation af mindre skader, samt rensning og rengøring af tag og ovenlysvinduer. Der kan også laves renoveringsforslag efter aftale. I efterårs- og vintermånederne, kan dit tag blive udsat for forskellige former for belastning, hvad angår vind og vejr. Regn, blæst, og ændringer i temperaturen medfører en risiko for beskadigelse af tagfladen. Vi anbefaler derfor at dit tag bliver serviceret ca. 1-2 gange i året.

Vores serviceaftale indbefatter en regelmæssig gennemgang af dit tag. Det udgør en sikkerhed for kunden, fordi vi altid kender tagets aktuelle tilstand. Dette kan være med til at forhindre uforudsete udgifter til vedligeholdelse og reparation.

Vores serviceaftale indeholder typisk løsning af følgende opgaver:

  • Hætter og afløb efterses og renses.
  • Fremmedlegemer fjernes fra tagfladen og tagfladen fejes.
  • Udførelse af mindre reparationer, fx utætheder.
  • Ovenlyskupler vaskes med sæbevand for at sikre lysgennemgang.
  • Tagrender renses for blade.
  • Derudover indeholder vores serviceaftale en tilstandsrapport af taget med en vurdering af, om taget bør renoveres samt udgifter til dette.

Tagrapporter

Vi kommer gerne og udfærdiger en tagrapport på dit tag. Det er en rapport som giver et klart overblik over tagets tilstand i form af billeddokumentation, løsningsforslag og evt. tilbud. Vi giver råd om og forslag til udbedringer, renovering af taget eller tilbud på et helt nyt tag.